Als Shiatsutherapeut geef ik ook massages op een speciaal hiervoor ontworpen stoel. Deze stoelmassages geef ik ook op locatie o.a. aan de medewerkers van Pantein Maasziekenhuis. Snel meer weten? Lees dan"Stoelmassage PLUS in bedrijf".

De kosten van gezondheidszorg zijn op termijn onbetaalbaar. Dit komt o.a. door: Meer innovatie, het bereiken van hogere leeftijden, het leven van een hectisch bestaan en door een toename van onze zorgbehoefte.

Ik stimuleer mensen om verantwoord te leven. Maak bewuste keuzes, denk na wat de reactie is op lange termijn op de voeding en drank die je tot je neemt. Neem je eigen verantwoordelijkheid!!

Regelmatig een massage heeft een positief effect om je energie te geven, in balans te komen of te blijven. Hierdoor blijft de energie in je lichaam stromen. Blokkades en stagnaties krijgen hierdoor veel minder kans om te ontstaan. Deze wil je niet hebben in je lijf, ze maken je moe, geven je pijn en uiteindelijk maken ze je ziek.

Help uw medewerkers en uzelf om fit te worden en te blijven. Na werktijd nemen mensen niet altijd de tijd om een massage te ondergaan. Dit hoeft ook niet meer als u mij regelmatig als stoelmasseur inhuurt. Naast het masseren let ik op de houding, de werkplek en de algehele gesteldheid van de gemasseerde en zal hen hierover adviseren. Ik noem dit stoelmassage PLUS in bedrijf.

paulinewellwerk25olgabohfotografiepaulinewellwerk26olgabohfotografie

paulinewellwerk27olgabohfotografiepaulinewellwerk28olgabohfotografie

Organiseert u een personeelsfeest, verwendag, evenement of beurs? Kennismaken? Proefmassage plannen? Ga naar de contactpagina.