Momenteel vul ik mijn agenda met Shiatsu behandelingen en daarnaast werk in het Radboudumc. Hierdoor ben ik nu niet inzetbaar voor verzuim & preventie werkzaamheden.

 

Ik help u als werkgever graag om verzuim te voorkomen en al bestaand verzuim te verkorten. Door te onderzoeken, coachen en te adviseren, begeleid en verwijs ik medewerkers en leidinggevenden bij re-integratievragen.
Door het werken in de functionele eenheid van de bedrijfsarts kan ik diversen taken van de bedrijfsarts overnemen. Gevolg = kostenbesparing en effectieve inzet van de bedrijfsarts. Lees meer over de resultaten.
Aanvullend hebben medewerkers soms behoefte aan een fysieke ondersteuning of zijn ze emotioneel zo uit balans dat ik zorg voor een ontspannende, klachtverminderende en energieverhogende stoelmassage.
Met mijn holistische werkstijl heb ik aandacht voor de totale mens met als resultaat dat uw medewerker zich volledig gezien en gehoord voelt.
Voorbeelden wanneer ik inzetbaar ben in uw bedrijf.
  • De bedrijfsarts(en) heeft / hebben een te volle portefeuille en er is behoefte aan een ondersteuning in taken.
  • Door kostenreductie minder geld beschikbaar voor inhuur van bedrijfsarts(en) of andere disciplines die ingezet worden voor Arbo & Verzuimbegeleiding.
  • Behoefte aan een professional die naast mentale begeleidng ook inzetbaar is als stoelmasseur.
  • Door zwangerschap of een andere reden van afwezigheid ontstaat er een tijdelijk behoefte aan vervanging.
  • Als uw bedrijf een interne Bedrijfsgezondheidsdienst gaat opzetten en u heeft behoefte aan ondersteuning hierbij.
  • Bij het (her)structureren of opzetten van het medisch archief.
Ga naar de contactpagina voor het maken van een afspraak of het opvragen van meer informatie.
Preventie / Verzuim voorkomen. "Het leven bestaat uit 10% wat je overkomt en 90% hoe je erop reageert". "Ziek zijn overkomt je, verzuim is een keuze". In beide zinnen zit een waarheid. Maar hoe verklein je de 10% dat je iets overkomt? Hoe voorkom je dat je ziek wordt? Hier wordt wereldwijd veel over geschreven en gepubliceerd. Zoek naar dat wat wel werkt en wat een positief effect op je heeft. Iedereen weet in de kern wat gezond is en wat niet. Zoek naar dat wat bij je past en waar je een bewuste keuze in maakt.
Bewustwording. Wees je bewust van wat je doet met lichaam en geest. Geniet NU nog meer omdat je weet dat het op LANGE TERMIJN ook goed voor je is. 
Eet jij dat wat wel werkt voor je lichaam en geest?  
Bewegen. Welke vorm en frequentie van bewegen is goed voor je? Wat voor de een werkt, werkt voor de ander zeker niet. Als je beweegt of sport, dan wil je een optimaal effect hebben. Het veel en vaak transpireren tijdens sporten geeft een uitdrogend effect op de langere termijn. Je lichaamssappen drogen uit. Wees zuinig met deze lichaamssappen. Ze voeden en smeren al je organen. Wees zuinig op je lichaam en put jezelf niet uit.
Aanhoudende klachten veroorzaken verzuim. Verzuim kost geld. Voorkom verzuim, werk preventief.